Tisdag den 12/1-2021

John Blund kom som tur är. Jag gick och lade mig men blev lite störd av Niklas som snarkade så jag gick och lade mig i gästrummet. Där läste jag lite grann och somnade sen. Sov sedan rätt bra fram till klockan sex. Jag har känt mig pigg idag. Men jag har däremot haft snurryrsel hela dagen. Det är jobbigt. Å nu klagar jag och ältar problem och krämpor som jag inte skulle göra ju.

Just nu är det kallt, mörkt och tråkigt. Dessa covidrestriktioner lamslår hela världen. Vi får inte umgås, socialisera oss eller resa längre. Nästan alla jobbar hemifrån, man träffar bara familjen och några få stycken på arbetsplatsen. Det går bra ändå men då och då slås man av hur långtråkigt det är och man längtar efter ljusare tider, att få träffa släkt och vänner som tidigare, att få resa, gå på möten och sluta vara rädd för andra människor. För det är ju det man är. Jag är mindre orolig nu när jag själv har haft det men ändå.

Klockan är elva på kvällen. Det börjar bli komiskt det här. Att jag inte kan somna en enda kväll som vanligt. Jag menar, jag har ju somnat som vanligt bra många gånger mer i mitt liv än inte. Det borde ju ändå vara den vanan som vinner. I vanliga fall är det så. Men i det här fallet verkar hjärnan ha vant sig vid att vakna upp såhär. Jag har känt mig pigg idag men på kvällarna är jag trött och ser fram emot att gå och lägga mig vid halv tio som jag är van. Nåja, jag borde ju vara ganska trött ändå så jag går och lägger mig i gästrummet och läser en stund så somnar jag nog. Jag ska sluta med de här pillrena. Kom inte fram i telefonen till gynmottagningen idag. Måste ringa direkt på morgonen i morgon istället. Annars får man ingen tid att bli uppringd på.

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen